Doopsuiker Cilou

Ik heb een zwak voor minimalistisch design. Maar dat heb je misschien al gemerkt 🙂 Ook het geboortekaartje van Cilou is daar weer een knap voorbeeld van. Een spierwitte achtergrond met daarop een sobere illustratie van een liefdevolle pinguïnfamilie.  Schattigheid troef!

Ook het lettertype sluit perfect aan bij dit minimalistisch maar stijlvol kaartje.

Geboortekaartje Cilou
Geboortekaartje Cilou

En uiteraard werd ook het doopsuiker in dezelfde stijl samengesteld. De mama en papa van Cilou kozen voor kubusdoosjes en schuifdoosjes in de tinten wit en lichtroze. De kubusdoosjes werden afgewerkt met een ronde sticker ontworpen naar het geboortekaartje en voor de schuifdoosjes werd er gekozen voor een vinyl naamsticker. Uiteraard in hetzelfde lettertype als het kaartje, zo vormt alles een piekfijn geheel.  Beide type doosjes werden gevuld met roze en witte suikerbonen.

Kubusdoosjes in wit en lichtroze, afgewerkt met een ronde sticker
Schuifdoosjes in wit en lichtroze, afgewerkt met een vinyl naamsticker

Daarnaast vulden we ook nog melkzakjes met suikerbonen. Deze werden afgewerkt met dezelfde ronde stickers. En omdat het niet allemaal suikerbonen moeten zijn, kozen de ouders van Cilou ook voor kleine, ronde zeepflesjes.  Die werden voorzien van een vinyl naamsticker, net zoals de schuifdoosjes. En de kleur… Roze uiteraard! Wist je trouwens dat wij de zeep hier zelf kleuren in ons atelier? Zo kunnen we de kleur perfect matchen zodat alles mooi bij elkaar past. Enneuh… missie geslaagd, don’t you think?

Melkzakjes afgewerkt met een ronde sticker
Schuifdoosjes – Melkzakjes – Zeepflesjes

Om het geheel te presenteren, werd er gekozen voor een set van houten boxen. Et voila: het resultaat!

Doopsuiker Cilou: het eindresultaat

Tot snel met meer,

Lore

Overige berichten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *