Doopsuikerpresentatie Roen

Doopsuiker Roen

Geboortekaartje “Roen” is er eentje met een houten figuurtje. Een sober design gecombineerd met een houten accent. Erg geslaagd als je het mij vraagt 🙂 Je maakt er makkelijk je eigen, unieke kaartje van door te spelen met kleur en lettertype. Of een ander houten figuurtje, dat kan ook.

Marine voor Roen! En een strikje graag! Zo gezegd, zo gedaan. En dan krijg je deze geslaagde combo:

Sober geboortekaartje met houten strikje

Voor het doopsuiker van Roen werd er gekozen voor een mix van kubusdoosjes, hoge doosjes en pillowdoosjes. Vaak vragen mensen me of het geen kakafonie wordt, zoveel verschillende doosjes bij elkaar. Wel, als je het aantal kleuren beperkt tot twee, dan geeft de combinatie van verschillende doosjes net extra diepgang aan je doopsuikerpresentaie.  Maar oordeel gerust zelf:

Doopsuiker Roen
Doopsuiker Roen
Hoge doopsuikerdoosjes in marine en gebroken wit
Hoge doopsuikerdoosjes in marine en gebroken wit
Kubusdoosjes in marine en gebroken wit
Kubusdoosjes in marine en gebroken wit
Pillowdoosjes in marine en gebroken wit
Pillowdoosjes in marine en gebroken wit

Alle doosjes werden voorzien van een houten strikje. Dit hoeft natuurlijk niet, je kan ook alleen het kaartje voorzien van een houten figuurtje, maar het geeft je doopsuiker wel net dat tikkeltje extra. Voor de pillowdoosjes gebruikten we elastisch koord. Wil jij je doopsuiker ook zo pimpen? Voorzie dan ongeveer 60 cm koord per doosje.

Daarnaast werden er ook nog transparante zakjes (groot model) met snoeplabel voorzien. Deze werden door ons gevuld met witte (matte) en marine suikerbonen van Vanparys. Euhm, jaja! Vullen doen wij ook 🙂 Ben jij dus niet zo’n handige Harry of is prullenwerk niet aan jou besteed? No worries, wij knutselen met plezier voor jou. Hier lees je meer over ons maatwerk.

En het hoge doosje, dat werkten we af met een gouden binder clip.

Transparant zakje met snoeplabel
Transparant zakje met snoeplabel

Om het geheel te presenteren werd er gekozen voor drie houten kubussen. Deze variëren in grootte en vormen een speels geheel.

Nu nog een houten kaarthouder om het kaartje te presenteren en hupsakee, ’t is al gefixt!

Wil jij ook graag een geboortekaartje met een houten figuurtje? Dat kan! Je kan kiezen uit een strik, hartje, wolk, ster of boot.

Kies je favoriete houten figuurtje
Kies je favoriete houten figuurtje

Bestellen kan je hier.

Wist je dat als je ervoor kiest om het houten figuurtje zelf te kleven, dat je er gratis een tube lijm bij krijgt? Handig! Maar als jij liever wilt genieten van je kleine spruit en het kleefwerk graag aan ons overlaat, dan kan dit ook. Geef dit even aan bij het bestelproces en wij leveren de kaartjes kant-en-klaar. Nog makkelijker!

Tot snel!

Lore

Overige berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *