Houten naamslinger: volledig personaliseerbaar naar wens

houten naamslinger

Een gepersonaliseerde, houten naamslinger is superleuk om te presenteren bij je doopsuiker. Je kan hem volledig naar wens personaliseren. En achteraf kan deze houten naamslinger gewoon verhuizen naar de kinderkamer. Of ben je nog op zoek naar een uniek kraamcadeau? Dan heb je dat bij deze gevonden 🙂 Superleuk om te geven én te krijgen, toch?

Houten vlaggenlijn

houten naamslinger

 

Je houten naamslinger personaliseren is super easy:

1. Kies het model van je vlaggetjes

Je kan kiezen uit twee verschillende modellen, namelijk:

Houten vlaggen model

 

2. Bepaal wat er op de vlaggetjes mag komen

Wil je enkel de naam op je houten naamslinger? Of wil je er graag een figuurtje bij zoals op bovenstaande foto’s? Een snor, dinosaurus, konijn, piratenschip, … (vul zelf maar in) als figuurtje? Geen probleem! Laat me weten wat je wilt en I make it happen 🙂 Voor de start van de productie krijg je van mij altijd eerst een ontwerp te zien. Zo kom je niet voor (onaangename) verrassingen te staan en weet je van tevoren exact wat je mag verwachten!

3. Bepaal de kleur van de letters / figuurtjes

Je houten naamslinger wordt gepersonaliseerd met behulp van vinyl. Dit super kwalitatieve materiaal vind je in een heel uitgebreid gamma aan kleuren. Voor een overzicht van alle beschikbare kleuren kan je hier klikken (en even helemaal naar onder scrollen). Het is uiteraard mogelijk om meer dan 1 kleur te kiezen. In principe kan elke letter in een andere kleur. Laat je creativiteit maar de vrije loop.

4. Bepaal het lettertype

We hebben een aantal voorbeeld lettertypes, maar wil je toch liever een ander font? Mail dan jouw gewenste lettertype door naar hallo@tienteentjes.be.

Voorbeeld lettertypes

 

Et voila… that’s it! Super makkelijk dus! Haast je als de bliksem naar onze webshop om jouw houten vlaggenlijn te bestellen. Ik maak hem met veel zorg en liefde voor je klaar!

Liefs,

Lore

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *