Doopsuikerpresentatie Zhara

Doopsuiker Zhara

De ouders van Zhara kozen voor een échte meisjeskaart. Dit ontwerp is trouwens ook beschikbaar in een jongensvariant. Het ontwerp van dit kaartje is ook één van mijn persoonlijke favorieten, al zijn ze dat eigenlijk allemaal wel een beetje 🙂 Gelukkig moet ik niet kiezen, haha.

Voor het doopsuiker werd er gekozen voor een combinatie van verschillende doosjes en zakjes. Een leuke mix van kubusdoosjes en hoge doosjes in de tinten gebroken wit, munt en marine. Een ronde sticker erop en het geheel wordt meteen erg persoonlijk.

Doopsuiker Zhara

Daarnaast werd er ook gekozen voor een transparant zakje met snoeplabel en een stoffen zakje met een klein, vierkant naamkaartje. Het satijnen lintje hebben we in tal van kleuren, je vindt er zeker een kleurtje dat bij jouw kaartje past.

Omdat het ook eens wat anders mag zijn dan suikerbonen, kozen Zhara’s mama en papa ervoor om enkele transparante zakjes te vullen met muisjes van Joris. Ook een klein, transparant, rond doosje is ideaal om twee macarons in te presenteren.

Macaron doosje

Wil je graag trakteren op het werk? Dan is een grote pot zeer handig. Deze werd gepersonaliseerd met een vinyl naamsticker in hetzelfde lettertype als het geboortekaartje.

Gepersonaliseerde suikerbonenpot

En last but not least, ook het kaartje verdient een leuke plaats in het geheel. Speciaal daarvoor hebben we houten kaarthouders in het gamma. Ze voorkomen dat het kaartje steeds weer omvalt.

Houten kaarthouder

Overige berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *